Terien huolto ja valmistus Hiomopalvelu Jussi Oy:ltä – Jyväskylästä teollisuudelle ympäri Suomen

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Terien huolto ja valmistus on ollut Hiomopalvelu Jussi Oy:n ydinosaamista koko sen toimintahistorian ajan. Perheyrityksemme on perustettu vuonna 1984, joten kokemusta ja osaamista on kertynyt taloon jo reilusti yli 30 vuoden ajan. Toimitusjohtajana toimii Tuomo Nieminen, yrityksen perustajan Juhani Niemisen nuorin poika. Yrityksessä työskentelevät myös Tuomon veljet Timo ja Teemu. Perheen ulkopuolisia työntekijöitä on tällä hetkellä kaksi henkilöä. 

Palvelemme Jyväskylän kupeessa sijaitsevalta Vaajakoskelta käsin ympäri Suomen.

Metalli-, komposiitti- ja muoviteollisuuden terien huolto ja valmistus

Olemme erikoistuneet metalli- komposiitti- ja muoviteollisuuden terien huoltoon ja valmistukseen. Huollamme myös pikateräs- ja kovametallityökalut sekä kylmäpyörösahan terät. Huollamme ja valmistamme myös PCD-työkaluja. Valmistamme standardi- ja erikoistyökalut asiakkaan toivomusten mukaisesti. CAD/CAM-teknologia mahdollistaa Autocadilla piirrettyjen erikoismuotojen toteutuksen. Muiden hiontatöiden lisäksi tarjoamme erilaisia lankasahaustöitä.

Tutustu lisää tarjoamiimme tuotteisiin!

Mikä on PCD?

Leikkuumateriaalina PCD on maailman kovinta ainetta eli timanttia. PCD-työkaluilla voidaan työstää kaikkia ei-rautametalleja, eli materiaaleja, jotka eivät sisällä hiiltä. Näitä materiaaleja ovat muun muassa alumiini, messinki ja sen seokset, kupari, komposiitti, kovat ja kuluttavat muovit, uretaani ja puumateriaalit, kuten laminaatti ja parketti. 


PCD-työkalujen avulla voidaan parantaa työstökoneiden tehokkuutta ja kapasiteettia työkalun vaihtovälin pidentämisen sekä suurempien leikkuuarvojen myötä. Timanttityökalun kesto voi olla jopa sata kertaa pidempi pinnoittamattomaan kovametalliin verrattuna. Uuden koneinvestoinnin myötä yrityksemme voi tarjota asiakkailleen laadukkaita PCD-työkaluja.

Joustava ja monipuolinen valmistaja

Joustavien toimitusaikojemme ja monipuolisen konekantamme avulla pystymme vastaamaan asiakkaidemme vaativiinkin toimeksiantoihin nopealla aikataululla. Toimintaamme ohjaa pyrkimys ensiluokkaiseen laatuun, ja tilatut työt valmistuvat aina vaaditussa aikataulussa. Kun tarvitset korkealuokkaista valmistajaa tai huoltoa metalli- ja puuteollisuuden terien suhteen, ota yhteyttä alan kokeneeseen ammattilaiseen. 

Katso yhteystiedot

Olemme varma valinta, kun etsit ammattilaista, joka hoitaa terien huollon tai valmistuksen Jyväskylässä tai muualla Suomessa.

Kysy lisää!