Hiomopalvelu Jussi Oy SOITA: 014 665 450OTA YHTEYTTÄ!

Lastuavien työkalujen huoltoa ja valmistusta jo vuodesta 1984

Terien huolto ja valmistus on Hiomopalvelu Jussi Oy:n parasta osaamista

Terien huolto ja valmistus on ollut Hiomopalvelu Jussi Oy:n ydinosaamista koko sen toimintahistorian ajan. Perheyrityksemme on perustettu vuonna 1984, joten kokemusta ja osaamista on kertynyt taloon jo 30 vuoden ajan. Toimitusjohtajana toimii Tuomo Nieminen, yrityksen perustajan Juhani Niemisen nuorin poika. Yrityksessä työskentelevät myös Tuomon veljet Timo ja Teemu. Perheen ulkopuolisia työntekijöitä on 2 henkilöä.

Metalli- ja puuteollisuuden terien huolto ja valmistus

  • Olemme erikoistuneet metalli- ja puuteollisuuden terien huoltoon ja valmistukseen. Huollamme myös pikateräs- ja kovametallityökalut sekä kylmäpyörösahan terät. Huollamme ja valmistamme myös PCD-työkaluja.
  • Valmistamme standardi- ja erikoistyökalut asiakkaan toivomusten mukaisesti. CAD/CAM-teknologia mahdollistaa Autocadilla piirrettyjen erikoismuotojen toteutuksen.
  • Muiden hiontatöiden lisäksi tarjoamme erilaisia lankasahaustöitä.

Tutustu lisää tarjoamiimme tuotteisiin!

Mikä on PCD?

Leikkuumateriaalina PCD on maailman kovinta ainetta, eli timanttia. PCD-työkaluilla voidaan työstää kaikkia ei-rautametalleja, eli materiaaleja, jotka eivät sisällä hiiltä. Näitä materiaaleja ovat mm. alumiini, messinki ja sen seokset, kupari, komposiitti, kovat ja kuluttavat muovit, uretaani ja puumateriaalit, kuten laminaatti ja parketti. 

PCD-työkalujen avulla voidaan parantaa työstökoneiden tehokkuutta ja kapasiteettia työkalun vaihtovälin pitenemisen sekä suurempien leikkuuarvojen myötä. Timanttityökalun kesto voi olla jopa sata kertaa pitempi pinnoittamattomaan kovametalliin verrattuna. Uuden koneinvestoinnin myötä yrityksemme voi tarjota asiakkailleen laadukkaita PCD-työkaluja. 

Joustava ja monipuolinen valmistaja

Joustavien toimitusaikojemme ja monipuolisen konekantamme avulla pystymme vastaamaan asiakkaidemme vaativiinkin toimeksiantoihin nopealla aikataululla. Toimintaamme ohjaa pyrkimys ensiluokkaiseen laatuun ja tilatut työt valmistuvat aina vaaditussa aikataulussa.

Tutustu konekantaamme!

Kun tarvitset korkealuokkaista valmistajaa tai huoltoa metalli- ja puuteollisuuden terien suhteen, ota yhteyttä alan kokeneeseen ammattilaiseen. Ota yhteyttä!