Muotoilujyrsimet ja muut laadukkaat tuotteet Jyväskylästä koko Suomeen

Kysy lisää!

Tarvitsetko laadukasta PCD-jyrsintä tai muotojyrsintä? Entä onko toiveissasi kestävä kovametalliviila tai hiomalaikan oikaisutimantti? Hiomopalvelu Jussi Oy valmistaa laadukkaat lastuavat työkalut, kuten jyrsintätyökalut ja poraustyökalut Jyväskylässä. Palvelemme ympäri Suomen.

Korkea laatu yrityksemme tunnusmerkkinä

Hiomapalvelu Jussi Oy Jyväskylästä valmistaa metalli- ja puuteollisuuden tarpeisiin soveltuvia lastuavia työkaluja. Saat meiltä tarvitsemasi välineet niin jyrsintään, sorvaukseen kuin poraukseenkin. Kaikki tuotteemme ovat taidolla valmistettuja. Huolellinen ja osaava suunnittelu yhdistettynä laadukkaisiin valmistusmenetelmiin takaa korkealuokkaiset lopputuotteet.

Valmistamamme tuotteet

Monipuolinen valikoimamme kattaa kaiken pikateräsporien kovapaloituksista muotoilujyrsimiin. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa:

  • pikateräsporien kovapaloitus

  • kierretappien varren jatkaminen/lyhentäminen

  • kovametalliviilat

  • hiomalaikan oikaisutimantti

  • PCD-jyrsimet asiakkaan haluamien mittojen mukaan

  • muotojyrsinten valmistus asiakkaan haluamien mittojen mukaan.

Puuttuuko listalta jokin tarvitsemasi tuote? Ei hätää. Ammattilaisemme auttavat sinua mielellään. Kun otat yhteyttä, kartoitamme tarpeesi ja pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun. Standardituotteet eivät sovi kaikkiin tilanteisiin, siksi toteutamme myös erikoistuotteet asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kysy lisää tuotteistamme

Täyden palvelun työkalutoimittaja koko Suomen tarpeisiin

Olemme monipuolinen työkalutoimittaja, joka palvelee koko Suomea Jyväskylän kupeesta, Vaajakoskelta käsin. Saat meiltä kaikki tarvitsemasi palvelut aina lastuavista työkaluista työkalujen ja kappaleen kiinnityksiin sekä huoltoihin. Kokeneet asiantuntijamme ovat tukenasi alusta loppuun ja auttavat mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun valinnassa. 


Tavoitteenamme on olla puu- ja metalliteollisuuden tarvitsemien laadukkaiden, kotimaisten terien ykkösmyyjä koko maassa. Panostamme erityisesti hyvään asiakaspalveluun ja parhaan hinta-laatusuhteen löytämiseen asiakkaillemme. Laatuun ja asiakaspalveluun panostaminen pätee myös huollossamme. Meiltä ostetulle tuotteelle löytyy jatkossa myös osaava ja tuotteen läpikotaisin tunteva huolto!

Kun tarvitset korkealuokkaisia muotoilujyrsimiä tai muita työkaluja, me valmistamme ne.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!